Ik ben Nathaly Benedict.  Haken en breien zijn mijn passie.

Ik geef les aan kinderen en workshops aan volwassenen. Regelmatig geef ik een Haak-in waarbij je kunt aanschuiven voor tips en trucs en natuurlijk voor de gezelligheid. Vanaf 4 personen plan ik een workshop naar wens.

Ik ben leverancier van Hoooked producten.

Hoooked garens zijn duurzaam en up-to-date
Hoooked is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid. Hoooked opteert voor stijlvol hergebruik van katoen garen. zij sluiten in hun manier van werken zoveel mogelijk aan bij duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. Door hun goede contacten binnen de mode- en textielindustrie en via hun eigen importkanalen is Hoooked in staat om een betaalbare, hoogwaardige en steeds wisselende kleurencollectie recycle katoen garens te leveren, zodat jij steeds nieuwe inspiratie kan opdoen voor je eigen handmades.

Hoooked heeft XL breinaalden en hippe accessoires
Voor Hoooked katoengarens heb je extra dikke naalden nodig. Deze naalden zijn gemaakt van milieuvriendelijk bamboe of gerecycled kunststof en worden exclusief voor Hooked gemaakt. De naalden zijn licht, glad, niet bewerkt met chemische middelen en erg prettig om mee te werken. 

Lavendel en Papaver

lavendel2  lavendel1

 

 

Ons adres

Smitsweg 31 - 33

3222 AG Hellevoetsluis

Telefoon: 06-21836237

info@ambtshuys.nl

Openingstijden

Woensdag t/m Zaterdag

van 10.00 tot 17.00 uur

HoneyHighwayContainer1No waste klein

Inloggen