Ik ben Nathaly Benedict.  Haken en breien zijn mijn passie.

Al 7 jaar geef ik workshops aan volwassenen. Vanaf 3 personen plan ik een workshop naar wens. In één dagdeel (ochtend/middag/avond) leer je de basis van het haken of breien en kun je met succes thuis verder aan de slag. De kosten zijn € 24,50 p/p inclusief 1 bol garen, haaknaald/breipennen en patroon. Drie keer maand is er een 'Haak-in', waarbij je kunt aanschuiven voor tips en trucs en natuurlijk voor de gezelligheid en inspiratie (bijdrage is € 2,50 p/p voor koffie/thee).

Op maandag- en dinsdagmiddag is er handwerkles voor kinderen. Zij leren haken, breien, naaien, borduren of macramé. We werken met een strippenkaart. Voor info, of een gratis proefles, kun je contact met me opnemen.

Ik ben leverancier van Hoooked producten en van KPC Yarn.

Hoooked garens zijn duurzaam en up-to-date
Hoooked is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid. Hoooked opteert voor stijlvol hergebruik van katoen garen. zij sluiten in hun manier van werken zoveel mogelijk aan bij duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. Door hun goede contacten binnen de mode- en textielindustrie en via hun eigen importkanalen is Hoooked in staat om een betaalbare, hoogwaardige en steeds wisselende kleurencollectie recycle katoen garens te leveren, zodat jij steeds nieuwe inspiratie kan opdoen voor je eigen handmades.

Hoooked heeft XL breinaalden en hippe accessoires
Voor Hoooked katoengarens heb je extra dikke naalden nodig. Deze naalden zijn gemaakt van milieuvriendelijk bamboe of gerecycled kunststof en worden exclusief voor Hooked gemaakt. De naalden zijn licht, glad, niet bewerkt met chemische middelen en erg prettig om mee te werken. 

Nathaly Benedict, tel.: 06-21836237, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

lavendel2  lavendel1    Schermafbeelding 2017 11 30 om 08.53.24  Schermafbeelding 2017 11 30 om 08.53.52

 

 

HoneyHighwayContainer1No waste klein

Inloggen